suomen Impro-opisto

Suomen Impro-opisto (SIO) on Helsingissä toimiva improvisaatiokoulu, joka tarjoaa improvisaatioteatterin, ohjaamisen ja näyttelijäntyön opetusta kaikille aiheesta kiinnostuneille. Impro-opiston opettajina toimivat Kaisa Kokko (KM, näyttelijä, ohjaaja, opettaja) ja Sara Palmer (BA, improvisoija, ohjaaja, tarinankertoja). Tervetuloa mukaan Suomen impro-opistoon! 

Mikä improvisaatio? 

Improvisaatioteatteri on teatteria, jossa ei ole käsikirjoitusta. Lyhyet ja pidemmät kohtaukset, erilaiset impropelit  ja kokonaiset näytelmät näyttävät syntyvän tyhjästä - kuinka tämä on oikein mahdollista?

Improvisaatiokursseilla opitaan taitoja, joita tähän hetkessä elämiseen tarvitaan; kuuntelemista, reagointia, hyväksymistä, toisten tukemista, ryhmätyöskentelyä, epäonnistumisen näkemistä uutena mahdollisuutena ja turhasta kontrollista irti päästämistä.

Mitä Impro-opistossa on tarjolla?

Impro-opisto tarjoaa monipuolista improvisaation opetusta Helsingissä. Teatteri-improvisaation työkalujen ja näyttelijäntyön lisäksi improvisaation opiskelu heijastuu positiivisesti myös elämään kurssin ulkopuolella, kuten vuorovaikutustaitoihin, heittäymiseen uusissa tilanteissa, omiin ideoihin uskomisessa ja joustavasti eri tilanteisiin suhtautumisessa.Impron opiskelu on myös todella hauskaa!

Missä impro-opisto sijaitsee?

Impro-opiston löydät kaupungin keskeltä Töölöstä. Osoitteemme on Lemminkäisenkuja 3 ja viereen pääsee 8 ratikalla. Hyppää pois Apollonkadun pysäkillä ja kävele 3 minuuttia meidän ovelle! Tervetuloa!

Impro-opiston kevätjuhlassa 2019.

Klikkaa

tästä

kurssikuvauksiin

Opettajasi

Suomen Impro-opiston kursseja opettavat Kaisa Kokko (KM) ja Sara Palmer (BA).

Kaisa on improvisoinut 15 vuotta sekä Suomessa että ympäri maailmaa. Improvisaatioteatteria hän on opiskellut kymmenien alan johtavien ammattilaisten, kuten Keith Johnstonen, Randy Dixonin ja Rama Nicholasin johdolla, niin ulkomailla kuin Suomessakin. Kaisa on valmistunut iO Chicagosta ja kiertänyt ympäri maailmaa opettamassa, esiintymässä ja oppimassa uutta improvisaation maailmasta. Impro-opistossa Kaisa opettaa suomenkielisiä kursseja.

Sara aloitti improuransa 7 vuotta sitten Yhdysvalloissa, mistä hän on kotoisin. Saralla on kokemusta improvisaatioteatterista lukemattomien esitysten ja festivaalien muodossa. Oppinsa Sara on saanut Torch-teatterin kasvattina Phoenixissä sekä niin ikään monien alan huippujen opissa. Lisäksi Sara on koutsannut useita Harold-tiimejä (Amerikkalainen hyvin suosittu pitkän impron muoto) ja opettanut luovaa kirjoittamista. Sara on kokenut tarinankertoj. Impro-opistolla Sara opettaa englanninkielisiä kursseja.

Kaisa ja Sara opettavat joitakin kursseja myös yhdessä. Näiden kahden opettajan lisäksi Impro-opisto tarjoaa vieralevien opettajien kursseja joka lukukaudella.

Opettajat:

 
 
YHTEYS/ CONTACT

Impro Helsinki

Lemminkäisenkuja 3

00101 Helsinki

​​

Puh/Phone: 0440283570

improhelsinki@gmail.com

© 2020 by Impro Helsinki