top of page

IMPROLEIRI 9.-11.8.2024

Kesällä 2024 Impro Helsinki järjestää Improleirin Pyhtäällä, Stockfors Villagen ihanissa ruukkimaisemissa.

Leirin ajankohta on 9.-11.8.2024 ja leirin hinta on 419€. Leiriohjelma alkaa perjantaina klo 17 ja päättyy sunnuntaina klo 16.

Leirin hintaan kuuluu täysylläpito (sis. pyyhkeen ja liinavaatteet), saunamahdollisuus joka ilta, improvisaation opetusta joka päivä ja mukavaa yhteistä (ilta) ohjelmaa rennoin ottein. Majoittuminen tapahtuu 2-4 hengen huoneissa. Lisähinnasta (60€) voit mahjoittua yhden hengen huoneessa. Majoitustilat ovat siistit mutta melko vaatimattomat. Majoittuminen tapahtuu kahdessa vierekkäisessä talossa. Patruunantalolla majoittumisen yhteydessä on jaetut wc/kylpyhuonetilat ja Hunajatalolla huoneissa omat kylpyhuoneet.

Ilmoittautuminen on sitova ja leiripaikkaa ei voi peruuttaa. Leirimaksun voi maksaa erissä, muista pyytää tätä ilmoittautumisen yhteydessä. Lasku leiristä lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä. Voit myös katsoa maksuohjeet tämän sivun alaosasta. Leirimaksu on maksettava kokonaisuudessaan ennen leirin alkua (1.8.2024 mennessä).

Ilmoittaudu leirille 31.3. mennessä! Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten paikat saattavat täyttyä jo paljon ennen ilmoittautumisajan loppua.

Improleirille voivat ilmoittautua improvisoijat, joilla on kokemusta pitkästä improsta (formaatteja / freetä / improvisoitua juonellista näytelmää - kysy jos et ole varma kokemuksen tasosta).

Leiriläisten minimimäärä on 15 henkilöä. Mikäli minimimäärä ei täyty ilmoittautumisajan loppuun mennessä, Impro Helsinki pidättää oikeuden perua leiri ja ilmoittaa siitä ilmoittautumisajan päätyttyä.

LEIRIPAIKAT ON TÄYTETTY
Stockfors_Village_logo_musta_rgb-214x94.png
Stockfors_village_patruunantalo_1-1024x576.png
Stockfors_village_patruunantalo_7-1024x576_edited.png

opettajat.

Tänä kesänä improleirillä nähdään kolme opettajaa. Impro Helsingin johtaja Kaisa on saanut mukaansa kaksi aivan upeaa improvisaatiokouluttajaa, joista Reeta vieraili leireillä viime kesänäkin lyhyesti. Tänä vuonna suurin muutos on se, että leiriläisille tarjotaan useita kiinnostavia, sisältörikkaita, hyvällä tavalla haastavia ja monipuolisia työpajoja kolmen opettajan toimesta. Leirillä päästään sekä tekemään koko leiriporukalla yhdessä että jakautumaan pienempiin ryhmiin intensiivisempiin kokonaisuuksiin. Jokainen pääsee tekemään, katsomaan ja kokemaan paljon.

Kotipaikkakunnallani Karstulassa Sadunkerrontakilpailuun osallistui 2000-luvun alussa kaksi kaveria ja heidän läsnolonsa teki niin ison vaikutuksen että menin kysymään mistä ovat. Tulivat Jyväskylästä, ja kuuluivat teatteriin nimeltä JOO!

Improvisaatioteatteri nielaisi minut siten, että paluuta ei ollut. Muutin Jyväskylään, liityin JOO!hon, ja 20 vuotta myöhemmin olen opiskellut, opettanut, ohjannut ja näytellyt ympäri maailman. Lähtemättömän vaikutuksen on tehnyt se herkkyys , läsnäolo, yhteys ja mahdollisuuksien kirjo, joka teatteri-improvisaatiossa parhaimmillaan syntyy.

Impro Helsingin perustin yhdessä vaimoni Sara Palmerin kanssa vuonna 2018. Toiveissa oli luoda improvisaatiotaiteelle pyhitetty opintopaikka ja teatteri Helsinkiin & rakentaa improvisaationteatterin ympärille yhteisö. Improleiri on loistava esimerkki siitä, kuinka eri taustoista tulevat improvisoijat ja näyttelijät voivat kokoontua yhteisen asian äärelle oppimaan toisiltaan ja toisistaan. Suosikkiasiani impro ja leiri yhdessä - olen todella innoissani!! 

Kaisa

Rakastan tarinoita. Jos tarinankertoja olisi virallinen titteli, niin se olisi työnkuvani.

 

Teatteri-ilmaisun ohjaajaksi opiskelun jälkeen olen opettanut, kirjoittanut, ohjannut ja näytellyt - erityisesti improvisaatio vei mennessään. 

Improvisaatiossa oli jotain taikaa ja voimaannuttavaa elementtiä. Tampereen Improvisaatioteatteri Snorkkelia voisin kutsua kotiteatteriksi. Sen jälkeen matka on vienyt elokuva- ja TV- käsikirjoittajaopintoihin. Opintojen aikana myös ohjasin ja toimin showrunnerina. Nyt opintojen jälkeen tosielämän tarinat ovat vetäneet puoleensa ja tällä hetkellä muutama dokumentti on tekeillä.

 

Uskon luovuuteen, leikkiin ja kuunteluun -ja että pienestä voi syntyä suurta ja arvaamattomat polut voi viedä pitkälle. Odotan innolla elokuun tarinoita ja kohtaamisia leirinuotion äärellä.

Reeta

Intohimoni improvisaatioteatteria kohtaan sai alkunsa 2010 aloittaessani Improvisaatioteatteri Joo!:n jäsenenä. Jäin kerrasta koukkuun ja sittemmin olen tehnyt improvisaatioteatteria yli 13 vuoden ajan, opiskellut ja esiintynyt kansainvälisesti, muun muassa iO Chicagossa Yhdysvalloissa.

 

Formaaleilta koulutuksiltani olen musiikinopettaja ja laulaja, mistä johtuen sydämessäni on aivan erityinen paikka improvisoiduille musikaaleille! Esiintyneitä kokoonpanojani ovat esimerkiksi ”improhelsinkiläinen” duo ’Kaisa & Julia’, runoutta ja loopperimusiikkia yhdistelevä Lahja, modernia improvisaatioteatteria tutkiva kollektiivi Happenstance sekä kolmen naisen musiikki-improvisaatiota painottava Noisy Caramel.

 

Keskeisin motivaattorini improvisaatiossa on ihmismielen tutkiminen. Taiteilijana ja kouluttajana haluan löytää keinoja intuitiivisen mielen hyödyntämiseen sekä luovan leikin vapauttamiseen. Odotan innolla yhteistä lei(kk/r)iä!

Julia

FIiliksiä viime kesältä.

Maksuohjeet:

Leirimaksu maksetaan 1-3 erässä. Erien määrän voit valita ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksa maksu(t) viitenumerolla 20307

Saaja: Improv Helsinki

Tilinumero: FI86 5290 0220 6655 80

Viitenumero: 20307 (MUISTA KÄYTTÄÄ VIITENUMEROA)

Erät ja eräpäivät:

Jaettu huone

1 erä: 419€ maksa 15.4.2024 mennessä

2 erää: á 209,50€ maksa 15.4. ja 1.6.2024 mennessä

3 erää: 140€, 140€ ja 139€ maksa 15.4. , 1.6. ja 1.8.2024 mennessä

1h huone

Lisämaksu 60€, maksetaan paikan päällä leirin alkaessa.

Maksajana yritys, jaettu huone

1 erä: 519,56€ maksa 15.4.2024 mennessä

2 erää: á 259,78€ maksa 15.4. ja 1.6.2024 mennessä

3 erää: á 173,18€maksa 15.4. , 1.6. ja 1.8.2024 mennessä

Maksajana yritys, 1h huone

Lisämaksu 60€, maksetaan paikan päällä leirin alkaessa.

bottom of page