top of page

ESITYKSET syksy 2023/ SHows 2023
 

astu2311.png

Tämä yhdeksän esityksen sarja kulkee aina toukokuuhun 2024 ja joka kuussa on mahdollisuus astua sisään teatterin maailmaan! 

Jokainen esitys on oma kokonaisuutensa ja esityksiä yhdistää niiden tekotapa: improvisoitu näyttelijäntyö.

 

Impro Helsingin Pioneeri-ensemble ja Näytelmä-ensemble koostuvat näyttelijöistä, jotka opiskelevat syventäviä improvisaation ja näyttelijäntyön opintoja Impro Helsingissä lukuvuonna 2023-2024.

Pioneeri-ensemble tutkii erilaisia teatterin tekemisen tapoja ensembletyöskentelyn, fyysisen teatterin, viewpoints-tekniikan, kehollisuuden, rytmin, muodon ja yhteyden hakemisen kautta. Jokainen esitys on kiehtova uusi tutkimusmatka teatterin ja tarinan syvyyksiin.

 

Näytelmä-ensemble tuo katsojien koettavaksi erilaisia tarinoita; näytelmiä joiden hahmot luodaan siinä hetkessä ja tarinan päättymisen jälkeen ne jäävät elämään vain muistoihimme - ainutkertaisia ja jokapäiväisiä tilanteita, suhteita, kohtaloita, voittajia sekä häviäjiä, meitä ihmisiä.

 

Olotila-teatteri sijaitsee Pasilassa, osoitteessa Opastinsilta 10. Teatteritila on esteetön.  Lämpiössä on yksi wc-tila.
Kengät jätetään eteiseen, vaihtoehtoisesti niiden päälle laitetaan suojapussit tiloissa liikkumisen ajaksi.

Katsojana improvisaatioteatterissa saa nauttia rauhassa esityksestä. Teatterin tekemisen välineenä käytetään improvisaatiota. Yleisön ei tarvitse osallistua aktiivisesti esityksiin ja jokainen saa istua rauhassa omalla paikallaan katsomossa esityksen ajan. Esityksissä saatetaan kysyä inspiraatiota yleisöltä, ja halutessaan yleisön jäsenet voivat osallistua tällä tavoin aktiivisesti esityksen tuottamiseen, mutta tämä osuus ja siihen osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Esityksissämme saa ottaa kuvia, tägätkää meidät mukaan somessa!

 

Illan aikana nähdään molempien teatteriryhmien esitykset. Koko illan kesto n. 1h 45min

Liput: 5€ / 10€ / 15€ (oman valinnan mukaan) Maksut: käteinen tai kortti paikan päällä  Ovet: avataan 17.45
Showtime: 18-19.45 (pieni väliaika) Suositusikäraja: yli 15 vuotta
Lisätietoja: improhelsinki@gmail.com

​​​
 

naytelma.jpeg
pioneerit_edited_edited.jpg

PIONEERI-
ENSEMBLE

inthismoment_edited.jpg
Friday 8th December 7pm

Come join us for this lovely end of season show, in which our English speaking training group brings stories, characters, laughter, and more on stage at No Name Theatre!

Impro Helsinki training groups consists of improvisers who are studying advanced studies of improvisation and acting once a week. This group has been together since the beginning of September 2023 and is ready to get on stage together and give their all!

 

Tickets: 5€ / 10 € /15€ (choose your ticket)
Reserve here: https://bit.ly/inthismoment23
Venue: No Name Theatre
Date: 8.12.2023
Time: 19-20.30
Performance by: English speaking Training group

 

9.12.png

 Tule nauttimaan Impro Helsingin koulutusryhmän taitavien improvisoijien lavalle loihtimista tarinoista, tunnelmista, suhteista, jännitteistä ja sattumuksista!

Impro Helsingin koulutusryhmä koostuu improvisoijita, jotka opiskelevat syventäviä opintoja vuoden kestävässä kokonaisuudessa. Syksyn ajan he ovat työskennelleet yhdessä viikottain, ja nyt on aika päästää nämä ihanat taiteillijat yhdessä yleisön eteen.

 

Liput: 5€/ 10€ / 15€ oman valinnan mukaan
Varaa liput: https://bit.ly/tassatanaan
Tapahtumapaikka: Teatteri Tuike, Viertolantie 2-4
Esitysaika: Lauantai 9.12. klo 18.30
Ovet ja lipunmyynti klo 18.00
Kesto: n. 1,5h

Esiintymässä: Impro Helsingin suomenkielinen koulutusryhmä

 

ImproHelsinki_Transparent_Black.png
bottom of page