top of page
ImproHelsinki_Transparent_Black.png
BUSINESS.
MITÄ IMPRO ON?
 Improvisaatio on tapa tehdä asioita. Voit improvisoida teatteria,
musiikkia tai vaikka tavan jolla pääset joen toiselle puolelle. Se on tapa olla ja ajatella hetkessä, reagoida ja tehdä päätöksiä. Impro Helsingissä keskitymme teatteri-improvisaatioon ja uskomme vahvasti siihen että kaikki voivat oppia improvisaation taitoja. Nämä taidot ulottuvat myös teatterilavan ja luokkahuoneen ulkopuolelle ja improvisaation soveltaminen työelämään parantaa työpaikan ja tiimien hyvinvointia monin tavoin.

Odottamattomia asioita tapahtuu joka tapauksessa. Siihen, kuinka näitä tilanteita lähestymme, voimme vaikuttaa paljonkin!

KUINKA IMPRO LIITTYY TYÖELÄMÄÄN?
Teatteri-improvisaation ytimessä ovat hyväksyntä, yhteistyö, vuorovaikutus ja kuunteleminen. Olet varmasti huomannut että nämä taidot ovat välttämättömiä terveen ja luovan työyhteisön rakentamisessa ja ylläpidossa. Siirtämällä improvisaation ydinajatukset työelämän ympäristöön, mahdollistamme kasvun sekä organisaation että yksilön tasolla. Tarjoamme näitä soveltavan improvisaation palveluita yrityksille, kouluille, yhdistyksille ja teattereille - koulutuspaketti muovataan sopivaksi juuri sinulle ja yhteisöllesi!


Me uskomme että vuorovaikutteinen koulutus luo parhaan lopputuloksen yllämainittujen ydintaitojen käyttämiseen. Samalla tarjoamme yhteisen jaetun kokemuksen ja mahdollisuuden hyvän muutoksen prosesseihin. Mainitsimmeko muuten, että koulutukset ovat hyödyllisyytensä lisäksi myös hauskoja?

Joustavuus on avainasemassa nopeasti muuttuvassa maailmassamme. Improvisaatio antaa meille taidot muokkautua näihin muutoksiin.

MEIDÄN
FILOSOFIA.
Avoimuus luo empatiaa ja molemminpuolista kunnioitusta. Avoin vuorovaikutus mahdollistaa psykologisen turvallisuuden. Turvallisuudentunne puolestaan työntää epäonnistumisen pelon pois. Sallivat asenteet mahdollistavat kaikkien osallistumisen. Hyväksyntä johtaa syvempään sitoutumiseen. Sitoutuminen taas johtaa yhteyteen muiden kanssa. Jaetut kokemukset luovat yhteisön.
PYYDÄ MEIDÄT KYLÄÄN.
Lähetä meille viestiä alta löytyvään sähköpostiin. Suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus!

Joitakin improvisaation hyötyjä:

Stressin lievittyminen
Itsetunnon lisääntyminen
Itsensä vähemmän vakavasti ottaminen
Työkaluja ryhmätyöskentelyn parantamiseen
Työnimun lisääntyminen
Hyväksymisen näkökulmat
Epäonnistumisesta oppiminen
Vuorovaikutustaitojen laajentaminen
Luovuuden lissäntyminen
Esiintymisvarmuuden ja -taitojen teroittuminen
Aktiivinen kuuntelu
Idearikkaus
Yhteisen kokemuksen voima

Joitakin referenssejä:

Jyväskylän Yliopisto,

Itä-Suomen Yliopisto

Vihreä Eduskuntaryhmä, Tiimiakatemia

Intergalactico,

Arkkitehtipalvelu Oy,

Teatteri Eurooppa Neljä,

Icebreakers,

OAJ (Educamessut),

Akavan Opiskelijat

Jyväskylän Ammattikorkeakoulu,

Tampereen korkeakoulusäätiö

Suomen kieltenopettajien liitto, Espoonlahden teatteri

Uudenkaupungin teatteri,

Suomen Harrastajateatteriliitto

bottom of page